EN

Статии на началната страница


Пестене на енергия и възвръщаемост

Пестете енргия през всеки един ден от годината. От нас ще получите консултация за правилния избор на фолио, което ще повиши Вашия комфорт и ще намали разходите Ви за охлаждане и отопление. Възвръщаемостта на фолиото зависи от изложението на стъклата, вида на фолиото, вида на стъклата и др. фактори. Обикновено инвестицията във фолио на 3М се възвръща в рамките на от 2 до 5 години, разбира се има и идеални случаи, при които този период е 6 месеца.

Декоративни решения

С фолиата за декоративни решения за стъкло от серията Fasara и сериаята Di-Noc TM , пресъздаваща естествен дървесен фурнир, мрамор, метал, карбон или бетон можете да подобрите интериора на Вашите помещения. Серията Fasara предлага елегантни решения за отделяне на стъклени помещения. Di-NocTM e фолио предназначено за архитектурни решения за стени, врати, мебели. С тази серия Вие може да обновите съществуващата мебелировка, асансьори, стени и др. и то само за част от цена на цялостна подмяна. 

Сигурност и защита

Противоударните фолиа на 3М превръщат Вашите стъкла в бариера срещу взлом и нападение, както и Ви защитават от наранявания при случайни счупвания или природни бедствия. При опит за счупване фолиото задържа парчетата стъкло заедно.

Ултравиолетова защита

Всяка година слънчевите лъчи стават все по-силни и излагането на слънце става все по-опасно за нашето здраве. Спирайки до 99.9% от UV лъчите фолиото на 3М действа като високо ефективен слънцезащитен крем за Вас и за хората, за които Ви е грижа. Ултравиолетовите лъчи също така са основната причина за избеляване на тъканите и мебелировката.  С фолиата на 3М можете да спесите средства от подмяна на избелели килими, пердета, дамаски, както и да защитите произведения на изкуството.

Контрол върху слънцето

Защо е важен контролът върху слънчевите лъчи? С инсталиране на фолио върху стъклата  , Вие намалявате притока на топлина в сградата/автомобила през топлите месеци и пестите разходи за охлаждане. Фолиата на 3М спират до 79% от топлинната енергия преминаваща през стъклото. ЗМ предлага широка гама от слънцезащитно фолио за прозорци, които действат не само през лятото, но ще Ви осигуряват комфорт и през зимата като намаляват загубите на топлина през стъклата и отново Ви спестяват средства за климатични инсталации. 


Заявка за безплатна оферта