EN

Брандиране на витрини


Накарайте Вашите стъкла да работят за Вас чрез брандиране на витрините
 
Витрините сa място, където можете допълнително да:
• рекламирате Вашия бизнес
• поставите Вашето лого
• създадете персонален дизайн
• да разширите влиянието на Вашия бизнес.
 

Брандиране на витрини

Изграждането на фирмена идентичност  е ключово за утвърждаването и разпознаването на една организация. Чрез брандиране на външните витрини, прозорци, стени и врати можете да рекламирате, и да изградите разпознаваемост за своя бизнес.
Чрез брандиране на вътрешните стъклени прегради в офис помещенията можете да създадете съвременна и интригуваща среда за работа, която допълнително да стимулира въображението и да внесе свежест в работната атмосфера. 

 

Ние можем да изработим и поставим избрани от Вас брандирани послания върху Вашите витрини, стени и врати:
• Лого
• Брандирано послание
• Промоционални рекламни надписи
 
Брандиране на витрини - J&JCoБрандиране на витрини с пясъкоструйно фолио - J&JCo Брандиране на витрини от J&J Co

 

Видове брандиране на витрини

 
 
Пясъкоструйното фолио внася елегантност и създава изчистен дизайн при брандирането на витрините.  От пясъкоструйното фолио могат да се изрежат лога, рекламни надписи, работно време, и различни фигури. Съществуват пясъкоструйни фолиа, които са подходящи не само за изрязване на плотер, но и за печат. Върху такъв тип фолио може да бъде напечатано лого, рекламен надпис или друго изображение. С пясъкоструйно фолио могат да бъдат брандирани не само външните витрини, но и вътрешните стъклени прегради, отделящи офис площите. С помощта на пясъкоструйно фолио Sandblast 3М можете да внесете разнообразие и да създадете уединение в отделните помещения.
 
Брандиране на витрини от J&J CoБрандиране на витрини си изготвяне на дизайн - J&J CoБрандиране на витрини от Джей енд Джей Ко
Брандиране на витрини с пясъкоструйно фолио - J&JCo-1
 
Брандиране на витрини с пясъкоструйно фолиоБрандиране на витрини с пясъкоструйно фолио-JandJCo
Брандиране на витринис пясъкоструйно фолио - поглед отвън и отвътре                  

 

Брандиране на витрини с непрозрачно фолио 

Този тип фолио е подходящо за брандиране на витрини, стени, врати, детайли на автомобили като врати и капаци, които са плоски и нямат силно изразени кривини. При барндирането с непрозрачно фолио от страната на фолиото се вижда напечатаното изображение, от другата страна на стъклото се вижда гърба на фолиото. С този продукт можете да внесете повече цвят във витрните си.
 
Брандиране на витрини  - J&JCo -3Брандиране на витрини с фолио Scotchcal 50 3M - J&JCo  Брандиране на витрини и изготвяне на проект -J&J Co
 
Брандиране на фолио с ПВЦ фолио - JandJcoБрандиране на фолио с ПВЦ фолио - JandJco-2
Брандиране на виттини с непрозрачно PVC фолио - поглед отвътре и отвън

Брандиране върху кристално прозразно фолио Clear View, 3M

 Clear view е кристално, прозрачно фолио, върху което може да се печати изображение. Изображението изглежда вградено в стъклото. В зависимост от използваната техника за печат брандираният надпис може да бъде прозрачен и през него да се вижда от двете страни на стъклото, непрозрачен или ако е цялостана картина може да се чете и от двете страни на витрината. 
 
Брандиране на витрини - J&JCo - 4

Брандиране на витрини с перфо фолио

 
Перфо фолиото се монтира от външната страна на стъклото и с него можете да превърнете цялата витрина в рекламно изображение. От вътре навън ще продължите да имате гледка. Погледнато отвътре стъклото ще изглежда перфорирано и ще бъде затъмнено. 
 
Брандиране на витрини с перфо фолио - J&JCoБрандиране на витрини с перфо фолио - J&Jco -1Брандиране на витрини от J&J Co
Брандиране на витрини с перфо фолио - поглед отвън и отвътре
 
Брандиране на витрини с перфо фолио - JandJcoБрандиране на витрини с перфо фолио - JandJco-2
 Брандиране на витрини с перфо фолио - поглед отвън и отвътре
 
 
 
 
 
 
 
 
Брандиране на витрини
Рейтинг - 0 от 5 звезди (0 гласа)

Заявка за безплатна оферта