EN

Слънцезащитно фолио за прозорци Серия Prestige


Серия Prestige –  ДА на светлината , НЕ на жегата

 


Безцветно фолио нано технология на 3М, което осигурява превъзходен комфорт в помещенията без да променя външния вид на стъклото. 

 

  • Позволява преминаването на естествена светлина в помещенията без да затъмнява стъклото и осигурява отличен комфорт. 
  • Много слойно фолио, което отразява до 97% от инфрачервените лъчи, водещи до повишаване на температурата в помещенията.
  • Фолиото не променя облика на стъклата - има много ниска огледалност отвън и отвътре, равна на тази на обикновено стъкло. Визията на сградата остава не променена след инсталиране на фолио от серията Prestige
  • Няма метализиран слой и не влияе на качеството на безжичните връзки на мобилните устройства. Няма риск от корозия на фолиото поради липсата на метализиран слой. 
  • Спира 99.9% от вредните UV  лъчи , които водят до избеляване на тъканите. Спомага обзавеждането да се запази по-дълго време в безупречно състояние.  

 

 

 Слънцезащитно фолио за прозорци

 

Слънцезащитно фолио за прозорци – същност и функции

 

Артикулите от категория „Слънцезащитно фолио за прозорци“ се използват все повече в съвременните домове, бизнес и обществени сгради. Тяхната основна функция е да намалят притока на топлина, преминаващ през стъклата, да увеличат комфорта за хората, намиращи се в помещенията, и да предпазват съответната сграда или помещение от вредното влияние на слънчевата светлина. Влияние, което би могло да има негативен ефект върху човешката кожа, различните мебели и елементи от интериора. Посредством слънцезащитно фолио за прозорци ще имате възможност също така да намалите отблясъците от слънцето, които са дразнещи за очите и пречат на работата с компютър. В допълнение, част от моделите слънцезащитно фолио за прозорци гарантират ефективна изолация на помещението не само през лятото, но и през зимата, намалявайки разходите за охлаждане и отопление през цялата година.

Слънцезащитно фолио за прозорци 1

Слънцезащитно фолио за прозорци - Prestige 40 Exterior

 

Кое е най-доброто слънцезащитно фолио за прозорци на пазара?  

 

3М безспорно е най-добрата марка на пазара по отношение на продуктите от категория „Слънцезащитно фолио за прозорци“. Именно на тази компания дължим изобретяването на фолиото, както и неговото патентоване. Вече десетилетия наред 3М снабдява потребители по целия свят с висококачествено и надеждно слънцезащитно фолио за прозорци. В зависимост от отличителните си свойства и характеристики, отделните модели слънцезащитно фолио за прозорци на 3М са разпределени в няколко серии. Ето кои са въпросните серии:

Слънцезащитно фолио за прозорци 2

Слънцезащитно фолио за прозорци - Prestige 70

 

  • слънцезащитно фолио за прозорци от серия Prestige – безцветно слънцезащитно фолио за прозорци по нано технология, което е част от каталога на марката 3М. Отблъсква до 97% от инфрачервените лъчи, които по принцип водят до повишаване на температурите в сградите и помещенията. В същото време не затъмнява, нито пък по някакъв начин променя облика на самите стъкла. С помощта на слънцезащитно фолио за прозорци от серията Prestige ще предпазите тъканите на обзавеждането от негативното въздействие на слънчевата светлина и ще си гарантирате запазване на въпросните тъкани в отлично състояние за доста дълъг период от време.
  • слънцезащитно фолио за прозорци от серия Night Vision – при стандартните модели слънцезащитно фолио за прозорци огледалният ефект се обръща от вътрешната страна на стъклата, когато навън стане тъмно и бъде включено осветлението. Поради това обръщане на огледалния ефект ще ви бъде трудно да видите нещо навън в късните часове от денонощието. За да премахнете подобен негатив, ви препоръчваме да заложите на серия Night Vision от марката 3М. Благодарение на слънцезащитно фолио за прозорци от серия Prestige отново ще имате възможност да се наслаждавате на желаната гледка по всяко време от денонощието. Моделите слънцезащитно фолио за прозорци от серия Prestige притежават също така надеждни защитни функции във връзка с UV лъчите, добра изолационна способност и отлични естетически характеристики.
  • слънцезащитно фолио за прозорци от серия Neutral – слънцезащитно фолио за прозорци, леко тониращо стъклата, което запазва облика на съответната сграда непроменен. Увеличава комфорта в помещението, спира почти на 100% вредните UV лъчи, водещи до увреждане на човешката кожа и избеляване на мебелите, и намалява дразнещите за очите отблясъци. Посредством закупуването на слънцезащитно фолио за прозорци от серия Neutral ще си гарантирате всички споменати функции, при това на доста разумна цена.
  • слънцезащитно фолио за прозорци от серия ниско емисионно слънцезащитно фолио за прозорци – перфектното решение за изолация на сградата или помещението през всеки един сезон от годината. През лятото изпълнява ефективни слънцезащитни функции, докато през по-студения период намалява до минимум загубите на топлина. Благодарение на ниско емисионно слънцезащитно фолио за прозорци от марката 3М значително ще редуцирате своите постоянни разходи за отопление и климатични инсталации.
  • слънцезащитно фолио за прозорци от серия традиционно слънцезащитно фолио за прозорци – в тази серия влизат модели сребристо огледално слънцезащитно фолио за прозорци. Те могат да се използват както за вътрешен, така и за външен монтаж на стъкло или плексиглас. Традиционното слънцезащитно фолио за прозорци съдържа специална метализирана технология за намаляване на топлината, която от една страна осигурява комфорт и подходяща среда за живот, а от друга – намалява сезонните разходи за охлаждане и отопление. Също така е важно да се отбележи, че слънчевите лъчи биват отразявани по начин, позволяващ запазването на бистротата и прозрачността на образа, и даващ възможност на човек да се наслаждава на всички гледки наоколо.

 

 

Защо да заложите на слънцезащитно фолио за прозорци от Джей енд Джей Ко ООД?

 

Джей енд Джей Ко ООД е фирма, специализирана в предоставянето на висококачествени и ефективни продукти, свързани с повишаване на сигурността и комфорта в сградите. Сред въпросните продукти спадат и артикулите от категория „Слънцезащитно фолио за прозорци“. Вижте по-надолу в текста какви биха били ползите за вас от поръчване на слънцезащитно фолио за прозорци именно от Джей енд Джей Ко ООД:

Слънцезащитно фолио за прозорци 3

Слънцезащитно фолио за прозорци - Prestige 40

 

Слънцезащитно фолио за прозорци от Джей енд Джей Ко ООД: Близо 30-годишен опит на пазара – Джей енд Джей Ко ООД има близо 30-годишен опит в търговията, доставката и монтажа на слънцезащитно фолио за прозорци. Този опит ни позволява да сме напълно наясно със свойствата и характеристиките на всеки един продукт от тази категория и съответно да предоставяме на клиента решения, които биха го удовлетворили в най-голяма степен.

 

Слънцезащитно фолио за прозорци от Джей енд Джей Ко ООД: Представител на 3М за България – както вече споменахме, 3М е най-добрата в световен мащаб марка, когато става въпрос за слънцезащитно фолио за прозорци. А ние от Джей енд Джей Ко ООД сме нейни представители и оторизирани дистрибутори за България. В този смисъл можете да бъдете сигурни, че при нас ще намерите модели слънцезащитно фолио за прозорци от най-високо качество, доказали своята ефективност и използвани от милиони потребители в различни държави по света. 

 

Слънцезащитно фолио за прозорци от Джей енд Джей Ко ООД: Доволни клиенти – много са клиентите в България, които залагат на услугите на Джей енд Джей Ко ООД не само по отношение на търговията и доставката на слънцезащитно фолио за прозорци, но и във връзка с неговия последващ монтаж. Сред въпросните клиенти са собственици на домове, хранителни вериги, клонове на големи банки, телекомуникационни компании и др.

 

Слънцезащитно фолио за прозорци от Джей енд Джей Ко ООД: Цялостно обслужване – Джей енд Джей Ко ООД ви предлага цялостно обслужване. Започвайки от асистенция при избора на подходящо слънцезащитно фолио за прозорци за вашите нужди и стигайки до неговия монтаж в съответния дом, бизнес или обществена сграда. Свържете се с нас по телефон и имейл или пък използвайте онлайн формата за контакт на сайта ни, за да направите заявка за безплатна оферта за нашите услуги.


Слънцезащитно фолио за прозорци – същност и функции
Кое е най-доброто слънцезащитно фолио за прозорци на пазара?
Защо да заложите на слънцезащитно фолио за прозорци от Джей енд Джей Ко ООД?

Слънцезащитно фолио за прозорци Серия Prestige
Рейтинг - 5 от 5 звезди (2 гласа)

Заявка за безплатна оферта