Край на огледалния ефект от вътрешната страна на стъклата!
 


Обикновените слънцезащитни фолиа създават огледален ефект. През деня огледалният ефект е от външната страна на стъклата. Но , когато стане тъмно и се пусне осветлението хората в помещенията могат да се почувстават като в клетка, поради обръщането на огледалния ефект от вътрешната страна на стъклата – стъклата стават като огледало и човек трудно може да види нещо навън. Всичко това може да бъде избегнато с фолио от серията Night Vision.  3M Night Vision ще ви позволи да се наслаждавате на вашата гледка през цалата година 24ч в денонощието.

 

 изтегли презентация!

 

Намаляване на разходите за енергия 

 

За всеки собственик на имот намаляването на раходите за охлаждане и отоплени е особено важно. 3М Night Vision работи във ваша полза като спира в значителна степен притока на топлина през стъклата. То спира до 79% от слънчевата енергия, което води до по-ниски разходи и по-приятна стаина температура. Това също облекчава работата на климатичната система, което й осигурява по-дълъг живот. 

Защита от UV-лъчи

 

Слънчевата светлина и по-специално UV-лъчите водят до избеляване на интериора във вашиа дом или офис. 3М Night Vision спира проникването на 99% от UV-лъчите.  В дългосрочен план това ще спеси разходи от подменяне на мебелировка и килими. 

Фолио, което допълва интериора на вашия дом или офис

 


Най-добрия начин да се пробори студеното усещане във външния вид на една сграда е чрез създаването на атмосфера от топли тонове.  3M Night Vision може да подобри Вашите помощения със своите топли и естествени нюанси. 

Подобряване на безопасността и риска от наранявания

 


Фолиото Night Vision подобрява здравината на стъклата и намалява риска от нараняване от летящи парчета стъкло в следствие на чупен прозорец. 


Заявка за безплатна оферта