EN

Слънцезащитно фолио за прозорци Allseasons


Фолио подходящо за всеки сезон – Allseasons е фолио, което през лятото действа като слънцезащита , а през зимата като изолация върху стъклото, която намалява загубите на топлина.  Allseasons предлага превъзходно качество, висока степен на пропускане на видимата светлина и значително спомага за намаляване на разходите за отопление и климатични инсталации. 

 

Основни характеристики

 

 

  • Всесезонно фолио в цвят с  кехлибарен оттенък
  • Спира топлината през лятото
  • Намалява загубите на толина през зимата
  • Намалява режийните разходи през цялата година
  • Намалява отблясъците и дискомфорта за зрението

 

 

Контол върху климата

Повишена енергийна ефективност

По-голям голям комфорт за зрението

Ниско емисионното фолио Allseasons запазва топлината вътре през зимните месеци и държи топлината вън през летните месеци. Фолиото осигурява целогодишен комфорт в помеценията. Можете да подобрите ефективността на Вашите прозорци само чрез поставянето на фолио бързо и лесно, без необходимост от смяна на стъклопакети. Allseasons намалява дразнещите отблясъци с 66%. По-голям комфорт при работа на компютър или гледане на телевизия.

 

Фолио за стъкла

 

За продукта „Фолио за стъкла“

 

Фолио за стъкла е продукт, който става все по-популярен и използван в цял свят през последните няколко десетилетия. Неговата основна функция е да придава различни свойства на стъклото, върху което бива залепяно. В зависимост от вида на конкретното фолио за стъкла, съответните свойства могат да бъдат противоударни, слънцезащитни, декоративни и т.н. По-надолу в текста ще разгледаме най-често срещаните на пазара видове фолио за стъкла, техните свойства и предназначения. В допълнение, ще разберете защо поръчването на фолио за стъкла от фирма Джей енд Джей Ко ООД е най-изгодната опция за вас.

 

 

Фолио за стъкла – видове и характеристики   

 

Три са главните видове фолио за стъкла, които ще срещнете на пазара. Става въпрос за противоударното (наричано още „защитно“), слънцезащитното, както и бялото матиращо фолио за стъкла. Ето какво трябва да знаете за всеки от споменатите видове фолио за стъкла:

Фолио за стъкла 1

Фолио за стъкла - С всесезонно /Allseasons/ фолио и без фолио

 

  1. Противоударно (защитно) фолио за стъкла -  предназначено за защита както на самите стъкла, така и на обитателите на съответната сграда или помещение. Използва се в множество домове, бизнес и обществени сгради. Противоударното фолио за стъкла е способно да предпази стъклото от счупване при наличие на природни бедствия и разнообразни инциденти. То също така представлява ефективно средство за предпазване от нападения и опити за влизане с взлом.
  2. Слънцезащитно фолио за стъкла – както подказва и наименованието му, слънцезащитното фолио за стъкла възпрепятства навлизането на слънчевата светлина в стаята или помещението. Редица са полезните ефекти от това свойство на слънцезащитното фолио за стъкла. От една страна, то действа като слънцезащитен крем и предпазва човешката кожа от неблагоприятното въздействие на UV лъчите, а от друга – има изолационен ефект и спестява разходи за отопление през зимата, както и за разхлаждане през лятото.
  3. Бяло матиращо фолио за стъкла – използва се основно с декоративно предназначение, като е способно да придаде повече елегантност и стил на всяка една сграда и помещение. Често можете да го видите в офиси и бизнес центрове, банкови институции, медицински центрове и др.     Предлагаме този продукт в разнообразни модели на фолио за стъкла – от изчистен вид на бяло матирано фолио до фолио на различни фигури: фолио на ленти, извсетляващо фолио на точки, призмен дизайн и др. В допълнение бялото матирано фолио за стъкла може да бъде изрязано по уникален дизайн предоставен от клиента и допълнено с лого и име на фирмата.

 

 

Кой е най-ефективният избор при слънцезащитното (топлоизолационно) фолио за стъкла?

 

Най-добрата комбинация при слънцезащитните фолиа е фолио за стъкла, което да действа през цялата година – през топлите месеци да спира топлината, навлизаща през стъклата, а през зимните месеци да спира загубите на топлина. Нискоемисионното фолио за стъкла  All seasons, 3М  действа 365 дни в годината, осигурявайки ви комфортна среда за живот и намалявайки разходите за отопление и охлаждане.  Този продукт е всесезонно фолио за стъкла, което през летните месеци намалява притока на топлина с до 75% , докато през зимата действа като топлоизолатор и намалява загубите на топлина през стъклата с до 17%. Фолиото за стъкла All seasons, 3M не само ще повиши усещането за комфорт в помещенията, но и ще спести режийни разходи, с което първоначално направената инвестиция във фолио за стъкла ще се изплати в рамките на няколко години.

 

 

Кои са най-качествените и ефективни модели противоударно фолио за стъкла? 

Фолио за стъкла 2

Фолио за стъкла - изберете от J&Jco

 

Когато става въпрос за фолио за стъкла, несъмнено марката 3М е правилният избор. Това е компанията, изобретила и патентовала продукта „Фолио за стъкла“. Компанията с най-голям опит в сферата, която предоставя на потребителите висококачествено фолио за стъкла, носещо надеждност и ефективност при различни климатични условия. Вижте кои са най-популярните и търсени серии противоударно фолио за стъкла на 3М:

 

  • серия Safety – в нея влизат модели противоударно фолио за стъкла на 3М, правещи стъклото устойчиво на натиск, бутане и директен удар. Дебелината им е от 100 µm до 350 µm, като се предлагат във варианти за вътрешен и външен монтаж. Важно е също така да се отбележи, че моделите фолио за стъкла от серия Safety съдържат много силно акрилно лепило. Благодарение на него дори в определен случай да се стигне до счупване на стъклото, отделните му парчета ще се държат едно за друго, напълно елиминирайки риска от нараняване на намиращи се в близост хора.
  • серия Ultra – серия от модели многослойно прозрачно фолио за стъкла на 3М с противоударни функции. Разработени са по специална технология, позволяваща постигане на устойчивост срещу по-сериозни инциденти, сред които дори бомбени взривове. Моделите от серията Ultra са значително по-надеждно и ефективно защитно средство от обикновеното фолио за стъкла, като са в пъти по-устойчиви на късане и на огън. Повишават сериозно степента на сигурност и са приложими при всякакви климатични условия.

 

 

Защо да заложите на фолио за стъкла от Джей енд Джей Ко ООД?

 

Джей енд Джей Ко ООД е фирма, специализирана в предоставянето на продукти от най-високо качество за повишаване на удобството, спокойствието и сигурността в сградите и автомобилите. Доставяме и инсталираме най-добрите модели противоударно и слънцезащитно фолио за стъкла, автоалармени и сигнално охранителни системи, системи за контрол на достъп, пожароизвестяване и т.н. Продуктите от категория „Фолио за стъкла“ заемат основно място в каталога ни. Ето защо би било от полза за вас да заложите именно на Джей енд Джей Ко ООД, когато имате нужда от подобен тип продукти: 

 

Фолио за стъкла 3

Фолио за стъкла - купете от нас!

 

Фолио за стъкла от Джей енд Джей Ко ООД: Богат опит -  ние сме първата фирма на българския пазар, започнала да се занимава с монтаж на фолио за стъкла. Нашият близо 30-годишен опит ни позволява да сме напълно наясно с непрекъснато променящите се нужди и изисквания на потребителите и да им предлагаме най-добрите решения от гледна точка на сигурността и комфорта.

 

Фолио за стъкла от Джей енд Джей Ко ООД: Качествени продукти – от 2007 година сме представител и оторизиран дистрибутор за България на марката 3М, предлагаща най-качествените в световен мащаб модели фолио за стъкла. Модели фолио за стъкла, които са способни да ви осигурят надеждна и ефективна противоударна защита, защита от слънчевите лъчи, както и отлични декоративни функции.

 

Фолио за стъкла от Джей енд Джей Ко ООД: Доволни клиенти – множество разнообразни типове клиенти през годините са се доверили на предлаганите от Джей енд Джей Ко ООД продукти и услуги, и са останали напълно доволни и удовлетворени от своя избор. Сред тези клиенти има собственици на малки апартаменти, вериги магазини и клонове на големи банки, телекомуникационни компании, аптеки и др.  

 

Фолио за стъкла от Джей енд Джей Ко ООД: Цялостно и професионално обслужване -  освен фолио за стъкла от най-високо качество, ние от Джей енд Джей Ко ООД предоставяме на клиентите си цялостно и професионално обслужване. Обслужване, включващо също така доставката и монтажа на поръчаните модели фолио за стъкла. Услугите на Джей енд Джей Ко ООД ще ви гарантират постигане на желаните резултати по отношение на сигурността, естетиката и превръщането на съответната сграда или помещение в доста по-приятно място за обитаване.

 

Доверете се на Джей енд Джей Ко ООД и нашите продукти от категория „Фолио за стъкла“, и определено няма да съжалявате за този свой избор! Можете да се свържете с нас по телефон или имейл, както и да направите заявка за безплатна оферта за доставка и монтаж на фолио за стъкла през онлайн формата на сайта ни.  

 

 

 

За продукта „Фолио за стъкла“
Фолио за стъкла – видове и характеристики
Кой е най-ефективният избор при слънцезащитното (топлоизолационно) фолио за стъкла?
Кои са най-качествените и ефективни модели противоударно фолио за стъкла?
Защо да заложите на фолио за стъкла от Джей енд Джей Ко ООД?

Слънцезащитно фолио за прозорци Allseasons
Рейтинг - 5 от 5 звезди (1 гласа)

Заявка за безплатна оферта