EN

Фолио за коли Серия FX


Характеристики

 

 • Комфорт и качество на достъпна цена. 
 • Фолиата от серията FX спират до 46% от общата слънчева енергия и 99% от UV   лъчите.
 • Голямо разнообразие от степени на затъмнение – фолиото може да затъмни до 95% стъклата на автомобила.
 • Намалява заслепяващите отблясъци на слънцето и осигурява комфортно шофиране. 
 • Няма метализиран слой – фолиото не възпрепятства мобилни, сателитни и радио връзки. 

 

При нас в J&J Co можете да проверите фабричната затъмненост на стъклата си и да бъдете консултирани в избора на най-подходящ продукт за затъмняване и слънцезащита на Вашите стъкла. Ние сме официален дистрибутор на 3М с опит от над 25 години в поставянето на фолиа за коли и сгради. Преглагаме над 25 различни вида фолио на 3М за затъмняване и слънцезащита, предначначени за автомобилни стъкла.

 

Фолио за кола FX HP 5 със степен на затъмнение 95% - J&JCo

 Фолио за кола със степен на затъмнение 95%

 

Фолио за кола

 

Фолио за кола – същност и функции

 

Фолио за кола е продукт, на който залагат все повече и повече собственици на автомобили. То се използва най-вече за защита от топлината и от UV лъчите, които могат както да увредят сериозно човешката кожа, така и да деформират седалките и останалите елементи от интериора на съответното превозно средство. В допълнение, артикулите от категория „Фолио за кола“ служат и като средство за редуциране на отблясъците от слънцето, които дразнят очите. Последното помага на шофьорите да управляват своите превозни средства много по-спокойно, както и да намалят до минимум рисковете от възникване на неприятни инциденти на пътя. Фолиото за кола прави стъклото по-здраво като задържа парчетата стъкло заедно при счупване, намалявайки риска от нараняване в случай на инцидент.

Фолио за кола 1

Фолио за кола - изберете от нас!

 

Кое е най-доброто фолио за кола, предлагано на пазара?

 

Ако си търсите висококачествено и ефективно фолио за кола, което да гарантира възможно най-силна защита на вас и вашето превозно средство от слънчевите лъчи, марката 3М е правилният избор. Компанията – собственик на тази марка всъщност е създала фолиото и го е патентовала като продукт. През последния половин век артикулите от категория „фолио за кола“ на 3М са доказали напълно своята надеждност при различни климатични условия. Те се продават в множество страни по целия свят, оставяйки милиони шофьори удовлетворени и давайки приноса си за повишаване на сигурността на пътя. Ето основните серии фолио за кола на 3М, измежду които имате възможност да избирате:      

Фолио за кола 2

Фолио за кола - поръчай сега!

 

 • фолио за кола от серия Crystalline – серия от модели многослойно слънцезащитно фолио за кола, изградено от над 200 микрослоя нанотехнология. Именно благодарение на тази уникална по рода си технология продуктите успяват да неутрализират 99.9% от вредните за кожата UV лъчи, както и до 97% от генериращите топлина инфрачервени лъчи. Фолио за кола от серията Crystalline е напълно безцветно и по никакъв начин не променя цялостния облик на превозното средство. При употребата му се гарантира надеждна защита от слънцето, като същевременно купето на автомобила остава светло.
 • фолио за кола от серия Color Stable – разработено по специална технология за нанокарбонов полиестер, даващ възможност идващата отвън топлина да бъде ефективно спирана, без в продукта да са налице метални нишки. Въпросните метални нишки по принцип не са за предпочитане, тъй като биха възпрепятствали телефонните, сателитните и радио връзките. Фолио за кола от серията Color Stable се предлага в различни степени на затъмнение, като най-голямата сред тях е 95%. Редуцира в значителна степен отблясъците от слънцето, гарантирайки по-сигурно, приятно и комфортно пътуване.
 • фолио за кола от серия FX -  тази серия от модели фолио за кола на марката 3М е създадена с цел да предостави на всеки един водач на превозно средство необходимите дози качество и комфорт на достъпна цена. Нейните продукти успешно неутрализират до 46% от общата слънчева светлина и до 99% от вредните UV лъчи. Отново можете да изберете степента на затъмнение, която най-добре отговаря на вашите нужди и изисквания.
 • фолио за кола от серия Black Shade – още една серия фолио за кола без метализиран слой, което по никакъв начин не пречи на мобилните, сателитните и радио връзките. Лесно е за поддръжка и гарантира надеждна защита на човешката кожа и тапицерията от вредните UV лъчи. Ще откриете отделните модели фолио за кола от серията Black Shade на силно конкурентни цени.
 • фолио за кола за предпазване на боята – 3М разполага и със специална серия фолио за кола, създаването на която е свързана със защита боята на превозните средства. Въпросното фолио за кола може да се постави върху частите от превозното средство, за които е налице най-голям риск от нараняване по време на ежедневното шофиране – преден капак, предна броня, калници, странични огледала, задна броня и др. След като бъде залепено, фолио за кола на 3М остава напълно незабележимо, но ефективно предпазва боята от камъчета, пясък, сол, неволно одраскване.
 • фолио за кола за облепване на автомобили – фолио за кола, използвано с чисто естетическо предназначение. Уникалните цветове, налични в каталога на марката 3М, ще придадат съвсем нов, модерен и бляскав вид на вашето превозно средство. В допълнение, фолио за кола за облепване на автомобили е подходящо за монтаж на всякакви повърхности (вкл. силно криви такива), високо устойчиво и способно да запази отличното си състояние за доста дълъг период от време.

Фолио за кола 3

Фолио за кола - високо качество

 

Защо да заложите на фолио за кола от Джей енд Джей Ко ООД?

 

Джей енд Джей ко ООД е фирма, специализирана в предоставянето на високи количества сигурност и комфорт в сградите и автомобилите. Търгува с богата гама от продукти в сферата, в това число и фолио за кола. Вижте няколко основателни причини да си поръчате фолио за кола именно от нас:

 

Фолио за кола от Джей енд Джей Ко ООД: Богат опит на пазара – Джей енд Джей Ко ООД е първата фирма на българския пазар, която започва да се занимава с монтаж на фолио за кола. Близо 30-годишният ни опит на пазара ни позволява да познаваме добре нуждите и изискванията на различните клиенти, както и да им предлагаме фолио за кола, удовлетворяващо в максимална степен въпросните нужди и изисквания.

Фолио за кола 4

Фолио за кола - потърсете ни сега!

 

Фолио за кола от Джей енд Джей Ко ООД: Оторизиран представител на 3М -  оторизиран представител сме за България на доказалата се като най-качествена и надеждна в световен мащаб марка  за фолио за кола, а именно 3М. Можете да бъдете сигурни, че при нас ще откриете наистина най-доброто от продуктовата категория „фолио за кола“ и ще си гарантирате повече безопасност при шофиране и като цяло по-приятни пътувания с личния автомобил.

 

Фолио за кола от Джей енд Джей Ко ООД: Удовлетворени клиенти – разнообразни клиенти в България вече години наред се доверяват на продуктите и услугите на Джей енд Джей Ко ООД. Сред тях има и редица корпоративни клиенти, които се нуждаят от сигурен и комфортен служебен транспорт.

 

Фолио за кола от Джей енд Джей Ко ООД: Цялостно обслужване – предлагаме ви цялостно обслужване, в рамките на което влиза не само продажбата на фолио за кола, но и неговите доставка и монтаж. Можете да се свържете с нас по телефон или имейл, както и да използвате онлайн формата за контакт на сайта ни, за да направите заявка за безплатна оферта за нашите услуги.


Фолио за кола – същност и функции
Кое е най-доброто фолио за кола, предлагано на пазара?
Защо да заложите на фолио за кола от Джей енд Джей Ко ООД?

Фолио за коли Серия FX
Рейтинг - 5 от 5 звезди (4 гласа)

Заявка за безплатна оферта