EN

Фолио за коли Серия Color Stable


 

 

Елегантност и комфорт. Серията Color Stable напълно конкурира външния вид на фабрично тонираните автомобилни стъкла.  Фолиото е разработено по специално разработена от 3М технология за нанокарбонов полиестер, която позволява максимално спиране на топлината без да има метализиран слои във фолиото.  Фолиата от тази серия имат изключителна устойчивост на цвета и гарантирано фолиото няма да добие лилав оттенък с годините, нещо характерно за ниско качествените фолиа.

 

Характеристики на серия Color Stable за затъмняване на стъкла:

 

 • Отразява до 57% от общата слънчева енергия минаваща през стъклата. Запазва автомобила хладен и защитен.
 • Спира 99.9% от вредните за кожата UV лъчи. Перфектният слънчезащитен фактор за вас и вашите пътници.
 • Предлага се в различни степени на затъмнение. Позволява затъмнение на 95%, 80% и 65%.
 • Значително намалява отблясъците от яркото слънце и осигурява  по-приятно пътуване.
 • Спира до 99% от вредните  UV лъчи. 
 • Фолио без метализиран слой – липсата на метални нишки осигирява постоянна връзка на телефонни, сателитни и радио връзки.
 • До животна гаранция от 3М - докато Вие сте собственик на колата си, фолиото Color Stable няма да промени цвета си и да полилавее.

Ние можем да проверим фабричната затъмненост на стъклата Ви и да предложим най-добър вариант за затъмняване на стъклата Ви.

Затъмняване на стъкла от J&J Co

 Затъмняване на стъкла

 

Кои са ползите от практиката за затъмняване на стъклата на автомобила?

 

Затъмняване на стъклата на автомобила е практика, която се възприема от все повече шофьори през последните години. За целта се използва специализирано слънцезащитно фолио за коли. Ползите от затъмняване на стъклата на превозното средство са множество и разнообразни. Те започват от възможността да се шофира по-спокойно и да се намали рискът от неприятни инциденти на пътя, и стигат до предпазването на човешката кожа и интериора на автомобила от вредното въздействие на UV лъчите. Малко повече за всяка една от основните ползи, гаранирани от практиката за затъмняване на стъклата, ще научите в следващите редове.

Затъмняване на стъкла 1

Затъмняване на стъкла - Color Stable 20

 

 • затъмняване на стъклата: по-спокойно шофиране – слънчевата светлина може да бъде доста вредна и дори опасна в процеса на шофиране. Тя непрекъснато дразни човешките очи и допринася за моментите на разконцентрация, които понякога е възможно да доведат до доста сериозни инциденти на пътната настилка. Затъмняване на стъклата на личното превозно средство ще гарантира значително намаляване на отблясъците от слънцето, които дразнят човешкото око. По този начин сигурността при шофиране осезаемо ще се повиши, а рискът от неприятни произшествия ще бъде сведен до минимум.
 • затъмняване на стъклата: предпазване на човешката кожа – когато сте в колата, кожата ви обикновено е изложена на влиянието на т.нар. UV лъчи, идващи със слънчевата светлина. Въпросните UV лъчи имат изключително негативен ефект, и то далеч не само върху силно чувствителна кожа. Възможно е те да предизвикат обриви, създаващи значителни дози дискомфорт в ежедневието, и дори някои сериозни кожни заболявания. За да се предпазите от подобни последствия, ви препоръчваме да реализирате затъмняване на стъклата на своя автомобил посредством качествено слънцезащитно фолио, способно да неутрализира до 99% от UV лъчите.
 • затъмняване на стъклата: защита на интериора – посредством затъмняване на стъклата ще си гарантирате не само предпазване на кожата от вредните UV лъчи, но и надеждна защита на интериора на самия автомобил. Слънчевата светлина е напълно способна да предизвика избеляване на седалките и останалите елементи от интериора, ако бъде оставена просто да влиза в превозното средство без никаква защитна преграда. Поради тази причина ви е нужно качествено слънцезащитно фолио за затъмняване на стъклата, което ще позволи автомобилът ви да се запази в отлично състояние и външен вид за дълъг период от време.    
 • затъмняване на стъклата: понижаване на разходите – голяма част от моделите слънцезащитно фолио за кола, използващи се за затъмняване на стъклата, имат и отлични изолационни свойства. Изолационни свойства, които им позволяват да предпазват от навлизане на горещия въздух през лятото. Ефективното затъмняване на стъклата ще ви помогне да понижите своите разходи, свързани с работата на климатика през различните периоди от годината.

Затъмняване на стъкла 2

Затъмняване на стъкла - Color Stable

 

Коя марка слънцезащитно фолио да изберете за надеждно затъмняване на стъклата на автомобила?

 

3М несъмнено е правилният избор, когато става въпрос за слънцезащитно фолио за затъмняване на стъклата на автомобила. Това е компанията, изобретила фолиото като продукт и патентовала го за първи път в историята. Вече половин век 3М снабдява потребителите по цял свят с висококачествено и надеждно фолио за затъмняване на стъкла. Фолио за затъмняване на стъкла, което е доказало не само своята ефективност, но и устойчивостта си на всякакви климатични условия. Залагайки на слънцезащитно фолио за затъмняване на стъкла от марката 3М, ще си гарантирате от една страна доста по-спокойно и приятно шофиране с минимален риск за вас и останалите участници на пътя, а от друга – надеждна защита на интериора на автомобила и значително намаляване на разходите за отопление и климатик.

Затъмняване на стъкла 3

Затъмняване на стъкла - Изберете Color Stable от нас!

 

Слънцезащитното фолио за затъмняване на стъклата на 3М е разпределено в няколко отделни серии, в зависимост от конкретните свойства и характеристики. В  серия Crystalline са безцветни слънцезащитни фолиа за затъмняване на стъкла, които благодарение на своята уникална нано технология отблъскват повече топлина от много тъмни фолиа. Фолиата за затъмняване на стъкла от серия Color Stable се отличават с висока елегантност и комфорт, ефективно възпиране на до 99.9% от вредните UV лъчи и се предлагат в различни степени на затъмняване на стъклата (най-голямата е 95%). Серия FX за затъмняване на стъкла също предоставя добро качество, при това на достъпни цени за максимално широк кръг от потребители.

 

Серия Black Sade съдържа фолио за затъмняване на стъкла без метализиран слой, което е лесно за поддръжка и не взаймодейства с никакви мобилни, сателитни и радио честоти. В каталога на марката 3М е налице също така фолио за предпазване на боята, което може да се постави върху най-често нараняваните части от превозното средство – предна и задна броня, преден капак, калници, странични огледала и т.н. И не на последно място, фолиото за облепване на автомобили от серията 3M Car Wrap 1080 е с отлични естетически характеристики и неповторими цветове, които ще придадат стил и блясък на вашето превозно средство.

Затъмняване на стъкла 4

Затъмняване на стъкла - най-доброто от нас!

 

Защо да заложите на слънцезащитно фолио за затъмняване на стъкла от Джей енд Джей Ко ООД?

 

Джй енд Джей Ко ООД е първата фирма в България, която започва да се занимава с монтаж на фолио за затъмняване на стъклата на автомобилите. От 1993 година насам изпълняваме услуги в тази сфера на територията на цялата страна. Ето няколко причини, поради които би било от полза за вас да заложите именно на услугите на Джей енд Джей Ко ООД за затъмняване на стъкла:

 

Затъмняване на стъкла от Джей енд Джей Ко ООД: Близо 30-годишен опит на пазара – близо 30-годишният опит, който имаме на българския пазар, ни позволява да сме напълно наясно с нуждите и изискванията на средностатистическия потребител у нас. Както и да му предлагаме решения за затъмняване на стъклата на автомобила, напълно удовлетворяващи тези нужди и изисквания.   

Затъмняване на стъкла 5

Затъмняване на стъкла - обадете се сега!

 

Затъмняване на стъкла от Джей енд Джей Ко ООД: Представител на 3М за България – ние сме официален представител за България на водещата в световен мащаб марка в сферата на фолиата за затъмняване на стъкла – 3М. Марка, която ще ви предостави само и единствено висококачествени фолиа за затъмняване на стъклата, гарантиращи сигурността и комфорта ви на пътя, както и отличното състояние на вашето превозно средство.   

 

Затъмняване на стъкла от Джей енд Джей Ко ООД: Цялостно обслужване – залагайки на Джей енд Джей Ко ООД, вие ще получите цялостно обслужване във връзка със затъмняване на стъклата на превозното ви средство. В това число доставка и монтаж на слънцезащитното фолио за затъмняване на стъкла. Свържете се с нас по телефон и имейл или пък използвайте онлайн формата за контакт на сайта ни, за да заявите безплатна оферта за затъмняване на стъкла.

 

Ефективно затъмняване на стъкла от Джей енд Джей Ко ООД – за по-сигурни, приятни и комфортни пътувания!

 

Вижте възможните различни степени на затъмняване на стъклата на автомобила със снимки отвътре и отвън:

 


 

Кои са ползите от практиката за затъмняване на стъклата на автомобила?
Коя марка слънцезащитно фолио да изберете за надеждно затъмняване на стъклата на автомобила?
Защо да заложите на слънцезащитно фолио за затъмняване на стъкла от Джей енд Джей Ко ООД?

Фолио за коли Серия Color Stable
Рейтинг - 5 от 5 звезди (5 гласа)

Заявка за безплатна оферта