Защитно фолио за фарове и предпазване на боята


Scotchguard Pro 3M - Невидима защита за боята на Вашия автомобил. Фолио за фарове.

Ежедневното шофиране излага боята на автомобила и фаровете на 100% възможност за нараняване през цялата година. Scotchguard Pro 3М e безцветно фолио предназначено да предпази боята и да запазви фабричният външен вид на автомобила за дълъг период от време. Фолиото може да се постави  върху най-често нараняваните детайли - предния капак на автомобила, предна броня, калници, странични огледала, заднта броня пред багажника, предна част на тавана, пространството под дръжките. Боята на автомобила ще бъде защитена от летящи камъчета, пясък, сол, насекоми, драскотини от поставяне на багаж, ожулване от пръстени, ципове на дрехи и чанти или другу драскащи предмети, надиране с ключ. Фолиото има изключителна гъвкавост и прилепва плътно по контура на автомобила без да се забелязва. 

 Scotchguard Pro 3M  е подходящо фолио за фарове. То предпазва фаровете от надраскване и поява на дупки от летящи камъчета, оксидация и пожълтяване. Scotchguard Pro 3M ще запази фара дълго във вида, в който е бил в момента на поставянето на фолио за фарове. Фаровете на голяма част от автомобилите са един цялостен блок, чиято предна част не е стъкло, а поликарбонатна повръхност. С течение на времето тази част от фара се надрасква, цялостта й се уврежда  в следстие на ударите от камъчетата по пътя, фарът се матира и пожълтява.  Резултатът - влошен външен вид на автомобила и отслабена видимост при нощно шофиране. В този случай не може да се смени само предната част на фара, а се сменя целия фар, което води до сериозен разход. С навременно поставяне на фолио за фарове Scotchguard Pro 3M тази необходимост отпада.

Предимства на защитно фолио / фолио за фарове Scotchguard Pro 3M 

  • Невидима защита срещу камъни, пясък, сол, разтопен асфалт, насекоми, случайни и злонамерени драскотини
  • Самовъзстановяваща се технология, чрез която дребните драскотини изчезват при нагряване от слънцето
  • Висока устойчивост, без необходимост от специална поддръжка
  • 10 години гаранция от 3М

На какви части от автомобила може да се инсталира защитно фолио / фолио за фарове Scotchguard Pro 3M

  • Целия автомобил
  • Най-уязвими части - преден капак, предна броня, калници, странични огледала, дръжки на вратите, задна броня
  • Фарове

Как се провада защитно фолио / фолио за фарове Scotchguard Pro 3M?

Ние сме официален дистрибутор на 3М от 2007г. Фолиото се предлага в два варианта:

  • Цялостна услуга - покупка и поставяне на защитно фолио/ фолио за фарове Scotchguard Pro 3M върху избрани от Вас детайли, поставянето се извършва  от нас 
  • Прокупка само на фолио Scotchgurad Pro 3M: Ако вие сте инсталатор или имате желание да станете такъв можете да се възползвате от специалните ни условия за покупка на фолиа 3М.

 

Научете повече за фолиото за кола на сайта ни.


Заявка за безплатна оферта